info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Xerjoff Casamorati 1888 Gran Ballo

(0 hodnocení)

od 2 565 Kč

Gran Ballo je květinová ovocná gurmánská vůně pro ženy z kolekce Casamorati 1888 italské značky nikových (niche) parfémů Xerjoff. Luxusní značka Xerjoff od roku 2003 nabízí osobité vůně pro ty nejnáročnější zákazníky. Je charakteristická zejména používáním těch nejvytříbenějších ingrediencí a výjimečným, naprosto nádherným balením. Parfemovaná voda Casamorati 1888 Gran Ballo nabízí výjimečnou, současně romantickou, svůdnou a mladistvě svěží vůni, inspirovanou tradicí velkých plesů.

Kolekcí Casamorati 1888 se značka Xerjoff zaměřuje na znovuoživení uměleckého mistrovství a stylu legendárního parfumérského domu La Fabbrica di Profumi C. Casamorati, založeného v 19. století v Boloni. Každá z vůní této kolekce, vzdávající poctu cennému historickému odkazu, je založená na kombinaci nejkvalitnějších surovin a nesmírně vytříbeného parfumérského umění. Balení ve stylu art nouveau odráží splynutí přírody, vášně a uměleckého mistrovství v každém flakonu.

Parfemovaná voda Gran Ballo („Velký ples“), vytvořená v roce 2013, je vonným ztvárněním snu o romantickém tanci. Vznik této podmanivé vůně totiž inspirovala tradice velkých plesů, zrozená v 17. století, kdy mladé dívky ze vznešených rodin vstupovaly do společnosti na honosných plesech ve vznešených palácích a v záři světel odrážejících se v zrcadlech a na zlatém štukování měly tyto mladé aristokratky možnost nalézt svého „pohádkového prince“. Značka Xerjoff ve své parfemované vodě Gran Ballo oživuje tento nádherný sen delikátně oslnivou vůní, plnou opojných intimních tajemství.

V nesmírně nápadité a lehce tajuplné vonné kompozici Xerjoff Gran Ballo nalezneme akordy gardénie, zimolezu, jasmínu, jantaru, mandarinky, lesních plodů, santalového dřeva, vanilky a karamelu. Celkové aroma, propojující výrazně dominantní aroma bílých květů s vanilkovými, živočišnými, karamelovými a ambrovými aspekty, je současně svěží a mladistvé a svůdné a podmanivě lákavé. Úvodní tóny probudí smysly explozí svěžích, sladkých a šťavnatých, a přitom svůdně šeptavých tónů. Květinové srdce překypuje jemnou a smyslnou ženskostí a bohatý, okouzlující základ s hřejivými a lákavými gurmánskými doteky dovršuje unikátní, vpravdě mistrovské vonné dílo.

Xerjoff Casamorati 1888 Gran Ballo se vyznačuje delikátním půvabem, za kterým jakoby se skrývala nesmírná smyslnost, připravená kdykoli se vynořit na povrch. Parfemovaná voda Gran Ballo je dokonalou vůní pro královny plesu – jakéhokoli věku a v jakékoli době. Z tohoto dalšího naprosto mistrovského díla značky Xerjoff vyzařuje špičková kvalita všech ingrediencí, která společně s naprosto výjimečně vystavěnou kompozicí činí z Gran Ballo splněný sen všech pravých parfumérských znalkyň, které touží po romanticky něžně ženské a současně svůdně podmanivé vůni s kouzlem „starých zlatých časů“.

Xerjoff Casamorati 1888 Gran Ballo osloví také milovnice květinových ovocných gurmánských vůní s dominancí bílých květů. Svou nositelku zahalí Gran Ballo do naprosto výjimečného, půvabného, mladistvého a smyslného aroma podtrhujícího ženskost, vezme ji na olfaktorickou výpravu na honosný bál a možná i pomůže najít jejího prince z pohádky. Tato výjimečná parfemovaná voda se hodí především na denní nošení v teplejších měsících, ale nechat se uchvátit její vůní můžete kdykoli.

Kromě vytříbených vůní nadchne kolekce Xerjoff Casamorati 1888 také již zmíněným luxusním balením ve stylu art nouveau. Parfemovaná voda Gran Ballo zaujme flakonem originálního tvaru v atraktivním odstínu růžové barvy, nápaditým uzávěrem zdobeným střapcem a nádhernou, dokonale sladěnou krabičkou s motivem odkazujícím k historické inspiraci kolekce. Vyzkoušejte parfemovanou vodu z odkazem legendárního parfumérského domu inspirované kolekce luxusní italské značky a zamilujte se do vůně ztvárňující nádherný sen o romantickém tanci na grandiózním plese. Díky své vytříbené kvalitě a úchvatnému, originálnímu balení je Xerjoff Casamorati 1888 Gran Ballo také dokonalým dárkem pro výjimečnou ženu z vašeho okolí, které chcete dopřát to nejlepší.

Xerjoff Casamorati 1888 Gran Ballo – svěží, mladistvá, romantická i svůdná květinová ovocná gurmánská vůně s bílými květy v hlavní roli.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Xerjoff

Hlava lesní plody, mandarinka

Srdce jasmín pravý (arabský), zimolez, gardénie

Základ vanilka, santalové dřevo, jantar, karamel

Objem 30ml

Varianty

Xerjoff Casamorati 1888 Gran Ballo

30ml - Parfémovaná voda

Dostupnost: Skladem

2 565 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek