info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Tom Ford Café Rose

(0 hodnocení)

od 4 150 Kč

Cafe Rose je chyprová květinová vůně pro ženy a muže z kolekce Jardin Noir americké módní značky Tom Ford, zabývající se módními oděvy, doplňky, brýlemi a v partnerství s Estee Lauder také kosmetikou a parfémy. Parfémy z kolekce Jardin Noir odhalují „zakázané“ stránky čtyř různých květin, v případě Tom Ford Cafe Rose se jedná o růži. Svůdná a exotická parfémovaná voda Cafe Rose představuje působivé spojení elegantní růže a lehce temně působící kávy.

Parfémovaná voda Tom Ford Cafe Rose se v hlavě otevírá tóny šafránu, pepře a májové růže. V srdci zavoní káva a turecká a bulharská růže. Základ tvoří akordy kadidla, jantaru, santalového dřeva a pačuli. Celkové aroma dramaticky spojuje hřejivě kořenité, růžové a balzámové stránky s doteky kávy, pačuli a dřevitými aspekty.

Tvůrce Tom Ford Cafe Rose, renomovaný návrhář parfémů Antoine Lie, pracuje s kávovou notou velmi obratně a dodává s její pomocí hloubku a smyslnou hřejivost jinak velmi žensky ušlechtilé růži. Svůdná bohatost kávy doprovází elegantní růžovou notu jako ďábel sedící na rameni andělovi. Dodává vůni Cafe Rose určitou temnotu a atraktivní nádech nebezpečí, což ještě podtrhují dřevité tóny a pačuli. Šafrán doplňuje dojem hebkosti a přepychovosti. Parfémovaná voda Cafe Rose je tou nejtemnější z kolekce vůní Jardin Noir a tato její stránka společně s nesmírnou svůdností z ní činí jeden z nejpozoruhodnějších vonných výtvorů značky Tom Ford vůbec.

Cafe Rose, svůdně temná a exotická parfémovaná voda, se hodí na celoroční nošení přes den i navečer. Při chladnějších večerech však nejlépe vynikne její hřejivá stránka. Tuto parfémovanou vodu si zamilují zejména ženy a muži, kteří mají rádi vůni růže, obzvláště v originálních kompozicích. Navždy si získá také všechny, kdo dokáží ocenit její tak trochu temně dekadentní stránku. „Květiny mohou mít své temné kouzlo,“ řekl o své kolekci z roku 2012 zakladatel značky Tom Ford. „Když předvedete jejich temnější a méně nevinné aspekty, mohou se květiny stát až ničivě vzrušujícími a nádhernými. Tohoto úchvatného pocitu jsem chtěl kolekcí Jardin Noir dosáhnout.“

Stejně jako je tomu u všech parfémů z kolekce Tom Ford Jardin Noir, také Cafe Rose nadchne kromě originálních vůní s mistrovsky vyladěnými kompozicemi i svým balením. Zajímavě tvarovaný tmavý flakon s atraktivně fialovým štítkem doplňuje nádherná černá designová krabička. Vyzkoušejte parfém, který vám poodhalí skryté přitažlivě temné stránky růže, a obohaťte svou kosmetickou výbavu o vůni, která je i díky originálnímu nápadu stojícímu za celou kolekcí něčím skutečně novým a nezaměnitelným.

Tom Ford Cafe Rose – svůdná, exotická a atraktivně temná kávová růže v originální kompozici.

Zobrazit více

Unisex vůně

Výrobce Tom Ford

Hlava černý pepř, růže galská, šafrán

Srdce bulharská růže, turecká růže

Základ ambra, kadidlo, pačuli, santalové dřevo

Objem 100ml

Varianty

Tom Ford Café Rose

100ml - Parfémovaná voda

Dostupnost: Skladem

4 150 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek