info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Salvatore Ferragamo Incanto Bliss

(0 hodnocení)

od 925 Kč

Salvatore Ferragamo Incanto Bliss je ovocně květinová dámská vůně plná hravosti a fantazie. Vůně je inspirována pestrobarevným podmořským světem stejně tak jako její flakon, který navozuje pocity volnosti. Motivy na krabičce vás vtáhnou do podmořského světa, který je plný dobrodružství a snů. Parfém Incanto Bliss je vhodný pro každou ženu, která chce zažít pocit neskutečné volnosti a štěstí. Dostanete se do světa plného magie a kouzel, který vám umožní splnění tajných snů. Vůně Salvatore Ferragamo Incanto Bliss vám pomůže zapomenout na realitu a přenese vás do tajuplného vodního světa. Nechte se unášet podmořským proudem a obdivujte rozmanitost a zářivost tohoto světa. Parfém Incanto Bliss vám pomůže zapomenout na starosti a navodí vám příjemnou svěží náladu. Buďte plná energie a splňte si ta nejtajnější přání.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Dámská vůně

Hlava yuzu, jablko, kumquat

Srdce frézie, lilie, růže

Základ pižmo, dřevo

Objem 100ml

Varianty

Salvatore Ferragamo Incanto Bliss

100ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

925 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek