info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Ralph Lauren Polo Red Intense

(0 hodnocení)

od 2 316 Kč

Ralph Lauren Polo Red Intense je dřevitá vůně s kapkou pikantního koření. Elegantní parfém Polo Red Intense odráží moderní životní styl. Temperamentní složení se otevírá dotekem svěžího ovoce, které se pozvolna mísí s podmanivou vůní kávy, zázvoru a levandule. Kompozici doplňují pikantní tóny kůže a cedru. Obohaťte svůj styl a dodejte mu jiskru, šarm a přirozenou eleganci. Pánský parfém Ralph Lauren Polo Red Intense byl uveden na trh v roce 2015.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Pánská vůně

Výrobce Ralph Lauren

Hlava citron, grapefruit, brusinka, šafrán

Srdce zázvor, levandule, šalvěj, káva

Základ cedr, kůže, jalovcová bobule

Objem 125ml

Varianty

Ralph Lauren Polo Red Intense

125ml - Parfémovaná voda - Tester

Dostupnost: Skladem

2 316 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek