info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Puma Time To Play Woman

(0 hodnocení)

od 915 Kč

Toaletní voda pro ženy Puma Time To Play je přínosem vonného dobrodružství. Květinové spojení s citrusovými tóny, které přijdou vhod hlavně sportovně aktivním dámám, jež chtějí dbát o svoji esenciální eleganci. Nasládlý elixír mládí, s nímž se vám dostane přemíry pozitivní energie. Puma Time To Play je toaletní voda pro ženy bez zábran. Milujete-li limetku, mango nebo jasmín, určitě si tuto vůni zamilujete. Oslavte se speciální edicí brazilské mistrovství světa ve fotbale a poddejte si přirozenému vonnému chtíči. Užívejte si všechny dny, jako by byly poslední. O lehkosti a jemnosti vnořených tónů do značné míry vypovídá také flakónek toaletní vody pro ženy Puma Time To Play. Ten má kulatý tvar a pyšní se kombinací bílých a červených barev. Berte svůj život vážně a neopomínejte na důležité věci. Lpěte na svém osobním šarmu, ať už budete kdekoliv.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Puma

Hlava limetka, mango, červené bobule

Srdce květinové tóny, lilie, růže, jasmín

Základ pižmo, santalové dřevo, jantar

Objem 60ml

Varianty

Puma Time To Play Woman

60ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

915 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek