info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Naomi Campbell Wild Pearl

(0 hodnocení)

od 804 Kč

Naomi Campbell Wild Pearl je oslňující a přirozená. Parfém Wild Pearl odráží pozoruhodné vlastnosti samotné Naomi Campbell - krásu a exotiku. Osvěžující spojení svěžího melounu a šťavnaté broskve, prohloubené jemnou vůní kvetoucí jabloně, míří do působivé kombinace jasmínu a fialky zdůrazněnou růžovým pepřem. Naomi Campbell Wild Pearl se rozvine ve smyslnou vůni pižma zdůrazněným vanilkou a cedrovým dřevem. Jednoduchý a elegantní flakónek je inspirován leskem perly - symbol luxusu.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Naomi Campbell

Hlava jabloňové květy, meloun, broskev

Srdce fialka, jasmín, růžový pepř

Základ vanilka, pižmo, cedr

Objem 50ml

Varianty

Naomi Campbell Wild Pearl

50ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

804 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek