info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Montale Wild Pears

(0 hodnocení)

od 1 760 Kč

Montale Wild Pears je aromatická ovocná vůně pro ženy a muže s dominantním akordem hrušky. Tato parfémovaná voda od francouzské značky parfémů, specifické zejména láskou k vůním z Orientu a Arábie a jejich kouzelné historii, nabízí sladkou vůni hrušky oživenou a povznesenou originálními doplňujícími tóny. Stejně jako všem vůním značky Montale i parfémované vodě Wild Pears vtiskl obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originální tvářnost evokující zázračný elixír či vzácnou kouzelnou mast.

Parfémovaná voda Wild Pears kombinuje tóny hrušky, bergamotu, konvalinky, karafiátu, pižma, vanilky a  santalového dřeva v nádherně optimistické, sladké, něžné a současně rázné kompozici. Dominantní sladkou hrušku v úvodu odlehčuje svěží bergamot a následně podtrhuje vanilka. Santalové dřevo dodává hladkost a pižmo jemnou smyslnost. Květinové podtóny doplňují něžnost a eleganci. Stejně jako všechna vonná díla Pierra Montale i parfém Wild Pears je vytvořen z přírodních materiálů té nejvyšší kvality ve vysokých koncentracích, které zajišťují dlouhou trvalost vůní.

Wild Pears, parfémovaná voda, jejíž vůně je v krátkosti nejlépe označitelná jako sladká květinovo-pižmová hruška, patří k nejoriginálnějším dílům značky Montale. Jako by zakladatel značky a tvůrce všech parfémů v jejím portfoliu získal během svého působení v Saudské Arábii tajemné schopnosti orientálního kouzelníka, Pierre Montale stvořil parfém, který je výrazně ovocný a současně mu nechybí elegance, jemnost, smyslnost a, jak už naznačuje název, jistá míra příjemné divokosti.

Parfémovaná voda Montale Wild Pears je ideálním denním letním parfémem. Svým nesmírně optimistickým charakterem prozáří svému nositeli každý den. Montale Wild Pears si navždy získá ženy a muže, kteří mají rádi výrazné ovocné vůně, zejména v nápaditých kompozicích. Vyzkoušet tuto parfémovanou vodu by měl také každý, kdo oceňuje skutečnou kvalitu v kombinaci s originalitou.

Kromě úchvatných vůní s mistrovsky vyladěnými vonnými kompozicemi zaujmou všechny parfémy značky Montale také svým originálním balením. Designová stránka nadchne přímočarou čistou elegancí, v případě Wild Pears podtrženou příjemnou světle stříbřitou barvou, a unikátnost flakonům dodává také praktická volba materiálu. Pierre Montale originálně zvolil hliník, který zajišťuje parfémům dokonalou ochranu.

Montale Wild Pears – nádherná sladká hruška v objetí květin.

 
 

Zobrazit více

Unisex vůně

Výrobce Montale

Hlava bergamot, hruška

Srdce karafiát, konvalinka

Základ pižmo, santalové dřevo, vanilka

Objem 100ml

Varianty

Montale Wild Pears

100ml - Parfémovaná voda

1 760 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek