info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Montale Black Musk

(0 hodnocení)

od 1 710 Kč

 

Montale Black Musk je orientální kořenitá vůně pro ženy a muže s výrazným akordem pižma. Tato parfémovaná voda od francouzské značky parfémů, specifické zejména láskou k vůním z Orientu a Arábie a jejich kouzelné historii, nabízí neodolatelnou harmonii pižma, kůže a koření. Stejně jako všem vůním značky Montale i parfémované vodě Black Musk vtiskl obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originální tvářnost evokující zázračný elixír či vzácnou kouzelnou mast.

Vonná kompozice parfémované vody Montale Black Musk sestává z akordů černého pepře, muškátového oříšku, týkového dřeva, kůže, santalového dřeva, pačuli, pižma a jantaru. Celkové aroma mistrně propojuje dominantní svěže kořenitou stránku s dřevitými, pižmovými a koženými aspekty a úchvatnými balzámovými a smyslnými akordy. Výsledkem je vůně současně harmonická a lehce atraktivně temná, smyslná a elegantní. Jak sám tvůrce uvádí, Black Musk je parfémovaná voda s neodolatelnou harmonií, dokonalá pro pravé „prince elegance“.

Jako by zakladatel značky Montale a tvůrce všech parfémů v jejím portfoliu získal během svého působení v Saudské Arábii tajemné schopnosti orientálního kouzelníka, Pierre Montale stvořil vůni se skutečně naprosto výjimečnou trvalostí. Stejně jako všechna vonná díla Pierra Montale i parfém Black Musk je vytvořen z přírodních materiálů té nejvyšší kvality ve vysokých koncentracích, které zajišťují dlouhou trvalost vůní.

Parfémovaná voda Montale Black Musk se hodí pro každodenní nošení přes den i navečer. Navždy si získá ženy a muže, kteří mají rádi orientální kořenité vůně, zejména pak s výraznými akordy pižma a kůže. Vyzkoušet by ji měl také každý, kdo oceňuje skutečnou kvalitu v kombinaci s originalitou. Kromě úchvatných vůní s mistrovsky vyladěnými vonnými kompozicemi zaujmou všechny parfémy značky Montale také svým originálním balením. Designová stránka nadchne přímočarou čistou elegancí, v případě Black Musk podtrženou atraktivní světlou stříbrnou barvou, a unikátnost flakonům dodává také praktická volba materiálu. Pierre Montale originálně zvolil hliník, který zajišťuje parfémům dokonalou ochranu.

Montale Black Musk – elegantní vůně pižma, kůže a koření v neodolatelně harmonické orientální kompozici.

Zobrazit více

Unisex vůně

Výrobce Montale

Hlava ambra, černý pepř, kůže

Srdce muškátový oříšek, pačuli, pižmo

Základ santalové dřevo, týkové dřevo

Objem 100ml

Varianty

Montale Black Musk

100ml - Parfémovaná voda

1 710 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek