info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Montale Aoud Sense

(0 hodnocení)

od 1 399 Kč

Montale Aoud Sense parfémovaná voda unisex Aoud Sense je dřevitá aromatická vůně pro ženy a muže z portfolia francouzské značky parfémů Montale, specifické zejména láskou k vůním z Orientu a Arábie a jejich kouzelné historii. Stejně jako všem vůním značky Montale i parfémované vodě Aoud Sense vtiskl obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originální tvářnost evokující zázračný elixír či vzácnou kouzelnou mast. Montale Aoud Sense představuje oblíbené duo růže a oudu v originálním doprovodu citrusů.

Jedna z hlavních vonných komponent parfémované vody Aoud Sense, Pierrem Montale milované dřevo stromu aquilárie, nazývané orlí dřevo, agarové dřevo, oud, aoud či (v arabštině) oudh, je úchvatná surovina s pryskyřičnatým aroma. Nejdražší dřevo na světě, které se po staletí využívá pro výrobu kadidla a (zejména arabských) parfémů. Tato skutečně královská ingredience, označovaná někdy také jako „tekuté zlato“ nebo „dřevo bohů“, se v Montale Aoud Sense objevuje v populárním spojení s růží, které originálně doplňují šťavnaté citrusy.Ve vůni Aoud Sense se v hlavě otevírá akordy pomeranče, mandarinky, černého pepře a hřebíčku, v srdci zavoní agarové dřevo a bulharská růže a základ sestává z tónů haitského vetiveru. Celkové aroma Aoud Sense, nápaditě spojující citrusové, růžové a oudové stránky a doplněné o svěže kořenité aspekty a lehký dotek sladkosti. Je šťavnatě svěží, pikantní a současně smyslné.

Jako by zakladatel značky Montale a tvůrce všech parfémů v jejím portfoliu získal během svého působení v Saudské Arábii tajemné schopnosti orientálního kouzelníka, Pierre Montale stvořil další zcela originální vůni, která si zaslouží pozornost i těch nejnáročnějších parfumérských znalců. Stejně jako všechna vonná díla Pierra Montale i parfémovaná voda Aoud Sense je vytvořena z přírodních materiálů té nejvyšší kvality ve vysokých koncentracích, které zajišťují dlouhou trvalost vůní. Montale Aoud Sense se hodí k denní i večernímu nošení po celý rok. Nejlépe však vynikne v jarních a podzimních měsících. Navždy si získá ženy a muže, kteří mají rádi kombinaci oudové a růžové vůně a dokáží ji ocenit ve velmi originální podobě a špičkové kvalitě.

Zobrazit více

Unisex vůně

Výrobce Montale

Hlava černý pepř, hřebíček, mandarinka, pomeranč

Srdce agarové dřevo, bulharská růže

Základ vetiver

Objem 100ml

Varianty

Montale Aoud Sense

100ml - Parfémovaná voda

Dostupnost: Skladem

1 399 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek