info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Hugo Boss No.6 Bottled Collector's Edition

(0 hodnocení)

od 998 Kč

Hugo Boss Boss No.6 Bottled Collector's Edition je vůně určená pro moderního muže-gentlemana, který vyznává elegantní styl. Výjimečně bohatá kompozice tohoto parfému působí na ženy jako magnet. Slova jako jedinečnost, přitažlivost a rafinovanost tuto luxusní pánskou vůni dokonale vystihují!

Úvodní šťavnaté jablečné tóny s bergamotem vás okamžitě příjemně osvěží a dodají vám sebejistotu. Kořenité tóny skořice a květinové opojení pelargonie v srdci vůně působí velice rafinovaně. Tyto vzrušující tóny jsou následně podbarveny hřejivým dřevem a sladkou vanilkou. Pánská toaletní voda Hugo Boss Boss No.6 Bottled Collector's Edition je vhodná pro denní i večerní nošení do společnosti.

Luxusní pánská vůně Hugo Boss Boss No.6 Bottled Collector's Edition zdůrazňuje mužnost a sílu. Skvěle podtrhne váš elegantní styl a dovede ho k naprosté dokonalosti! Staňte se mužem Boss No.6 Bottled Collector's Edition a okouzlete ženy svým gentlemanským chováním. S vůní Hugo Boss Boss No.6 Bottled Collector's Edition se budete cítit svěže a nebývale přitažlivě za všech okolností!

Zobrazit více

Pánská vůně

Výrobce Hugo Boss

Hlava švestka, jablko, mech, bergamot

Srdce mahagon, skořice, karafiát

Základ vetiver, cedr, olivovník, vanilka, santalové dřevo

Objem 50ml

Varianty

Hugo Boss No.6 Bottled Collector's Edition

50ml - Toaletní voda

Dostupnost: Skladem

998 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek