info@nejlevnejsiparfem.cz

+421944 265 338

BLOG

Hugo Boss Baldessarini Nautic Spirit

(0 hodnocení)

od 698 Kč

Baldessarini Nautic Spirit je toaletní voda pro skutečného dobrodruha. Vonná kompozice pro jedince, jež milují adrenalin a příchuť rozbouřeného moře. Vzrušují a intenzivní aroma, s nímž si užijete náležité relaxace při každodenních činnostech. Kombinace chutí, jež vás zaujme. Toaletní voda pro muže Baldessarini Nautic Spirit je výzvou, která má teplý a kořeněný charakter. Tropické vyjádření vlastního já, jež přichází za pomoci kardamomu, pačuli nebo santalového dřeva.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Pánská vůně

Výrobce Hugo Boss

Hlava Maracuja, mango, mořská voda

Srdce Kari, kardamon, zázvor

Základ Pačuli, pižmo, santalové dřevo

Objem 90ml

Varianty

Hugo Boss Baldessarini Nautic Spirit

90ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

698 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek