info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC

(0 hodnocení)

od 400 Kč

Americkou značku Elizabeth Arden založila již roku 1910 kanadsko-americká podnikatelka Florence Nightingale Graham a dala jí jméno, které sama používala v obchodním byznyse.

Elizabeth Arden, podnikatelka, poradkyně v oblasti krásy a bojovnice za ženská práva, je dodnes inspirací pro ženy na celém světě. Zářnou historii své značky započala založením svého prvního salonu na 5th Avenue v New Yorku v době, kdy ženy nejen velmi vzácně podnikaly, ale obvyklé nebylo ani používání make-upu.

Elizabeth Arden patřila mezi první, kdo uplatňoval vědecké inovace v kosmetickém průmyslu, a celosvětově slavnou se stala také díky svému holistickému přístupu ke kráse. Již ve 20. letech apelovala na ženy, aby hydratovaly svou pleť, vyhýbaly se pobytu na přímém slunci a každý den cvičily jógu. Kosmetické produkty značky proto usilují o to pleti prospívat, ne ji maskovat.

Produkty Elizabeth Arden činí každý den ženy na celém světě krásnější a sebevědomější a nesou v sobě neúnavného, inovativního ducha zakladatelky značky, oddané usilování o tu nejvyšší kvalitu.

 

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Elizabeth Arden

Hlava bergamot, černý rybíz, tangerinka

Srdce magnólie, med, mimóza, pivoňka, švestka

Základ ambra, kořen kosatce, santalové dřevo

Objem 75ml

Varianty

Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC

75ml - Parfémovaná voda

Dostupnost: Skladem

400 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek