info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Carolina Herrera 212 VIP

(0 hodnocení)

od 1 210 Kč

Carolina Herrera 212 VIP je další z řady parfémů Caroliny Herrery inspirovanými městem New York. Tento parfém je charakteristický příjemnou a mladistvě svěží ovocně-květinovou vůní. Je tak přímo stvořen pro zpestření zejména jarních a letních dní. Ovocná složka je v této vůni zastoupena výraznou a neodolatelnou gardénií, které šťavnatost a sladkost dodávají ovocné tóny mučenky. Toto duo tvoří základ parfému 212 VIP, do kterého se postupně připojují akordy dalších aroma. Výrazná je zejména vanilka, která v kombinaci s pižmem, parfému dodává smyslnou jemnost a hebkost. Výraznou složkou je také esence rumu, která vůni dodává naprostou jedinečnost. Parfém 212 VIP je osvěžující vůní působící velice žensky a elegantně. Dokáže však také vyvolávat dojem smyslnosti a přitažlivosti. Současně této vůni aroma rumu dodává jistou mladistvou nezkrotnost. To vše v jednom parfému. Vůně symbolizuje moderní, kreativní ženu, která v sobě všechny tyto vlastnosti dokáže naprosto nonšalantně skloubit. Tato žena je výjimečná a je si toho vědoma, právě proto VIP.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Carolina Herrera

Hlava mučenka jedlá, rom

Srdce gardénie, mošus

Základ fazole tonky, vanilka

Objem 80ml

Varianty

Carolina Herrera 212 VIP

80ml - Parfémovaná voda - Tester

Dostupnost: Skladem

1 210 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek