info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Carner Barcelona Cuirs

(0 hodnocení)

od 2 754 Kč

Carner Barcelona Cuirs je dřevitě kožená vůně pro muže a ženy, dýchající nostalgií po dávné éře řemeslnických dílen, kde vzduch naplňoval vonný kouř z dýmek spojený s vůní čerstvě vydělaných kůží. Patří do exkluzivní řady parfémů vytvořených z touhy po autentických smyslových zážitcích a inspirovaných ryzími emocemi, zážitky a prchavými a přitom významnými životními momenty.

Cuirs, stejně jako všechny ostatní parfémy Carner Barcelona, vznikl ze spolupráce zakladatelky značky Sary Carner, oddané špičkovému parfumerství, a světově uznávaných parfumérů. Na komplexní mysteriózní kompozici parfemované vody Cuirs se podílela návrhářka vůní Sonia Constant. Vůně se otevírá kořenitými tóny kmínu a šafránu, v srdci nalezneme fialku, santalové dřevo, cedr, exotické dřevo guaiac a pačuli. Základ prolnutý velmi originálními vonnými tóny tvoří cistus, fazole tonka, pižmo, dřevo oud, meditativní zelenošáchor (nagarmotha), amyris, jantar a akord kůže.

Carner Barcelona Cuirs evokuje dávné kouzlo koželužských dílen. Silná a nezávislá vůně spojuje kořenitost šafránu s hřejivostí vzácných dřev, a láká tak k hlubokému zkoumání. Zemitost a závan pryskyřice se smyslně mísí s poutavou vůní kůže a doplňuje silnou, vyzývavou, mystickou vonnou kompozici. Unikátní parfemovaná voda Carner Barcelona Cuirs se hodí zejména na chladnější období, před den i na večer. Nadchne zejména milovnice a milovníky komplexních, lehce mystických vůní ve velmi moderním provedení.

Carner Barcelona Cuirs – vůně nostalgie po kůži a dýmkovým tabákem vonících dílnách.

Zobrazit více

Unisex vůně

Výrobce Carner

Hlava kmín, šafrán

Srdce fialka, santalové dřevo, pačuli, cedr, guajakové dřevo

Základ pižmo, agarové dřevo, kůže, ambra, labdanum, amyris, nagarmotha, tonka fazole

Objem 50ml

Varianty

Carner Barcelona Cuirs

50ml - Parfémovaná voda

2 754 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek