info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique

(0 hodnocení)

od 1 625 Kč

Vůně Tubereuse Mystique nabízí krémový podpis se zvýrazněným mléčným aspektem, který jí propůjčuje ušlechtilost. Živočišný květinový charakter přispívá k intenzitě vůně, zatímco pudrový aspekt poskytuje vůni smyslný charakter.

Úvodní tóny vůně odhalují návykové ovocné a likérové tóny. Klamně nevinné, snižují obezřetnost ženy. Srdce vůně je unášeno mystickými tóny, tuberóza odhaluje svou odzbrojující sílu. V základu jsou orientální tóny ambry, které halí vůni do syté smyslnosti a návykovosti evokující absolutní nadvládu. Tuberóza je okouzlující květ, sytý a mnohotvárný.

Flakon vůně Splendida Tubereuse Mystique se inspiruje soumrakem, neboli takzvanou modrou hodinkou. Oděn do půlnoční modré, evokuje okamžik, kdy se den přeměňuje na noc a zachycuje poezii této prchavé hodiny. Soumrak je časem tuberózy - tehdy její květ vydává afrodiziakální auru a zahaluje noc do smyslných voňavých tónů. Flakon je ozdobený rostlinnými motivy ztvárněnými geometrickou technikou a tak pouze podtrhne hypnotickou sílu vůně.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Bvlgari

Hlava esence davany, poupě černého rybízu

Srdce noční tuberóza

Základ vanilka, myrha

Objem 100ml

Varianty

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique

100ml - Parfémovaná voda

1 625 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek