info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Bruno Banani No Limits Man

(0 hodnocení)

od 468 Kč

Dáváte přednost opravdové originalitě kořeněné špetkou extravagance a kapkou provokace? Přesně taková je kultovní značka Bruno Banani. O její filozofii nejlépe vypovídá slogan: „Bruno Banani není pro každého!“Bruno Banani je světově známá značka, které právem patří jedna z dominantních pozic na trhu módy a módních doplňků. Nabízí luxusní prádlo, šperky, hodinky, brýle, boty, kabelky a parfémy. Ve světě vůní si Bruno Banani vydobyla image dravé značky určené pro sebevědomé ženy a muže plné života a energie. Ten, kdo sáhne po parfému Bruno Banani, jasně a bez ostychu dává najevo, že se cítí být jedinečným, potrpí si na výjimečnost, ale zároveň nepostrádá nadhled a vtip. Bruno Banani nikdy nebude volbou davu, kolektivní uhlazenosti či umírněnosti. Je výzvou, která v sobě snoubí záruku vysoké kvality, stylu, svobody a nespoutanosti.  Jaký je vlastně příběh značky Bruno Banani? Kdo stál u jejího zrodu? Psal se rok 1993 a bývalý šéf textilky Tricotex z východního Německa Wolfgang Jasser měl ze své dosavadní praxe dostatek zkušeností a podnikatel Klaus Jungwickel zase vlastnil malou firmu s asi 30 zaměstnanci v Mittelbachu. A tak dali dohromady to nejlepší z východu a západu své země i ze sebe samotných a značka Bruno Banani byla na světě. Jako první signál vyslala do světa kolekci luxusního spodního prádla a proslavila se do té doby zcela netradičními metodami propagace. Prádlo Bruno Banani se testovalo během expedice v Africe, na orbitální stanici Mir i 4 800 metrů pod hladinou moře. Jedna z nejprovokativnějších akcí proběhla v roce 2007, kdy do ulic vyrazila komanda krásných dívek, aby kontrolovala stav spodního prádla kolemjdoucích mužů.  Společně s věhlasem firmy rostlo i portfolio jejich výrobků a ke spodnímu prádlu se přidaly další komodity módního zboží. A samozřejmě nemohly chybět parfémy. Od roku 2000 obohatila značka Bruno Banani trh s vůněmi celou řadou výjimečných parfémů pro muže a ženy. Dokonalé kompozice vůní společně s nevšedně krásným designem flakónů si brzy získaly pozornost a popularitu. Rychle se ocitly v centru zájmu všech moderních zákazníků, kteří si potrpí na styl, kvalitu a neotřelost. Kouzlo Bruno Banani začalo působit a jeho účinky trvají dodnes. Vyzkoušejte i vy magii vůní Bruno Banani. Vymaňte se ze stereotypu a nechejte promluvit nespoutanou část svojí osobnosti toužící po výjimečnosti. A nezapomeňte, že Bruno Banani není pro každého, je pro Vás!


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Pánská vůně

Výrobce Bruno Banani

Hlava červené jablko, guarana

Srdce vlašský ořech

Základ vetiver, guajakové dřevo, jantar

Objem 50ml

Varianty

Bruno Banani No Limits Man

50ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

468 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek