info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Aramis Gentleman

(0 hodnocení)

od 783 Kč

Aramis Gentleman je toaletní voda pro muže, ze které doslova čpí libová a příjemná čerstvost. Kouzelná a zároveň mysticky omamná kompozice, prostřednictvím níž můžete vyjádřit své pocity. Podlehněte kouzlu pikantní směsi, jež si pohraje s vašimi náročnými čichovými smysly.

Toaletní voda pro muže Aramis Gentleman je výzvou pro chrabré elegány, kteří milují pocit volnosti a svobody. Právě tohoto stavu lze docílit za přispění zázvoru nebo černého pepře, jež patří k těm nejvýstižnějším prvkům samotné vůně. Získejte nadvládu nad svým vlastním šarmem.

Flakónek toaletní vody pro muže Aramis Gentleman v sobě nezapře elegantního a luxusního ducha. Celkové zpracování je tak lahodnou třešničkou na pomyslném vonném dortu. Dopřejte si esence, která vám po velice krátkém okamžiku změní aktuální pohled na konkrétní den či situaci.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Pánská vůně

Výrobce Aramis

Hlava zázvor

Srdce pepř

Základ pepř

Objem 110ml

Varianty

Aramis Gentleman

110ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

783 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek