info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Paco Rabanne Black XS Potion

(0 hodnocení)

od 1 473 Kč

Nabíjející toaletní voda pro ženy Paco Rabanne XS Black Potion je ztělesněním divokosti a aromatického uspokojení. Kompozice plná lásky, elegance a vznešenosti. Dřevitá vonná esence, jež vás zbaví pocitů nervozity a utvoří z vás sebevědomou a jistou ženu plnou odhodlání. Pikantní a zároveň ovocná svěžest, kterou vám zprostředkuje například grapefruit nebo růže a čemeřice. Teplé a hřejivé složení, jež je podtrhnuto ambrou a santalovým dřevem. Užívejte si svůj velký den za pomoci kouzelné citrusové směsi, s níž docílíte uhrančivé sebejistoty. Paco Rabanne XS Black Potion je toaletní voda pro ženy uložená v černém a stylovém flakónku s červeným nápisem. Moderní vůně pro krásné dámy prahnoucí po popularitě a vzruchu. Očarujte své okolí a staňte se nepřehlédnutelnou ikonou libovolné společenské události.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Paco Rabanne

Hlava grep

Srdce čemeřice, růže

Základ santalové dřevo, jantar

Objem 80ml

Varianty

Paco Rabanne Black XS Potion

80ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

1 473 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek