info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Montale Red Vetyver

(0 hodnocení)

od 1 561 Kč

Montale Red Vetyver je orientální dřevitá vůně pro muže s výrazným akordem vetiveru. Tato parfémovaná voda od francouzské značky parfémů, specifické zejména láskou k vůním z Orientu a Arábie a jejich kouzelné historii, nabízí unikátní spojení kontrastů v netradiční interpretaci klasické ingredience – vetiveru. Stejně jako všem vůním značky Montale i parfémované vodě Red Vetyver vtiskl obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originální tvářnost evokující zázračný elixír či vzácnou kouzelnou mast.

Unikátní parfémovaná voda Montale Red Vetyver je postavena na úchvatném kontrastu žhavosti koření a chladivosti zelené svěžesti vetiveru. Originální použití vetiveru, který kontrastuje s černým pepřem, společně s dřevitými tóny a přetrvávající vlnou pačuli v ohni koření činí z vůně Red Vetyver pravé dobrodružství zejména pro příznivce vetiveru a koření. Vonná kompozice sestává z akordů haitského vetiveru, cedru z marockého pohoří Atlas, pačuli, grepu, pepře a peruánského balzámu. Stejně jako všechna vonná díla Pierra Montalei parfém Red Vetyver je vytvořen z přírodních materiálů té nejvyšší kvality ve vysokých koncentracích, které zajišťují dlouhou trvalost vůní.

Montale Red Vetyver je skutečným pokladem z dílny Pierra Montale. Jako by zakladatel značky Montale a tvůrce všech parfémů v jejím portfoliu získal během svého působení v Saudské Arábii tajemné schopnosti orientálního kouzelníka, Pierre Montale stvořil naprosto originální parfém, který je až nebezpečně návykový. Stejně jako všechna vonná díla Pierra Montale i parfém Red Vetyver je vytvořen z přírodních materiálů té nejvyšší kvality ve vysokých koncentracích, které zajišťují dlouhou trvalost vůní.

Montale Red Vetyver se hodí na denní i večerní nošení a to po celý rok. Navždy si získá zejména milovníky aroma vetiveru a koření, především ve zcela inovativní podobě. Vyzkoušet by tuto parfémovanou vodu měl také každý, kdo oceňuje skutečnou kvalitu v kombinaci s originalitou. Kromě úchvatných vůní s mistrovsky vyladěnými vonnými kompozicemi zaujmou všechny parfémy značky Montale také svým originálním balením. Designová stránka nadchne přímočarou čistou elegancí, v případě Red Vetyver podtrženou atraktivní tmavorudou barvou se zlatými ozdobnými prvky, a unikátnost flakonům dodává také praktická volba materiálu. Pierre Montale originálně zvolil hliník, který zajišťuje parfémům dokonalou ochranu.

Montale Red Vetyver – vůně úchvatného kontrastu, nabízející inovativní pojetí aroma vetiveru a koření.

Zobrazit více

Pánská vůně

Výrobce Montale

Hlava cedr, grep

Srdce pačuli, peruánský balzám

Základ vetiver

Objem 100ml

Varianty

Montale Red Vetyver

100ml - Parfémovaná voda

Dostupnost: Skladem

1 561 Kč


Inventúra

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek