info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Mexx Spring is Now Woman

(0 hodnocení)

od 396 Kč

Mexx Spring is Now Woman probudí vaše smysly křupavým jablkem a něžnými jarními květy. Vůně pulzuje smyslnými tóny jara a rozbaluje svou jiskřivou energii, která udrží vaši vitalitu a svěžest při všech aktivitách po celý den. Vrchní tóny zastupují život ve městě na jaře: lahodné ovocné plody jako grapefruit a černý rybíz mají na starosti svěží start, který doplňují elegantní květy růže a konvalinky v srdci. Základ odhaluje ženskost akordem brazilského palisandru a broskvových květů.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Mexx

Hlava černý rybíz, zelené jablko, grep

Srdce konvalinka, růže

Základ palisandr, broskvový květ

Objem 40ml

Varianty

Mexx Spring is Now Woman

40ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

396 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek