info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Emanuel Ungaro Ungaro

(0 hodnocení)

od 863 Kč

Emanuel Ungaro Ungaro je orientálně-květinová vůně s výrazným kořenitým akcentem. Vstupte do světa Ungaro, kde nikdo nezůstává sám. Oblečte si jemný závoj květin a těch nejvybranějších ingrediencí a staňte se sexy ženou, která okouzlí každého, kdo ucítí její smyslnou vůni. Parfém od geniálního tvůrce Emanuela Ungara na vás dýchne dálným orientem a zasvětí vás do tajů svádění. S vůní Ungaro se budete cítit vždy neobyčejně krásná a přitažlivá!


Na začátku ucítíte výrazný akord šťavnatého rybízu, který po chvíli odezní a dá vyniknout jemným květinovým tónům. Těm vévodí elegantní jasmín, jenž vám propůjčí nevídaný šarm a styl. V závěru vůně vaše smysly okouzlí jedinečný šafrán v kombinaci se smyslnou ambrou. Ty na pokožce vašeho těla vytvoří něžný povlak, který bude vaši kůži hřát příjemně dlouhou dobu a provoní každý milimetr vaší osoby líbeznou esencí exotických dálek.


Luxusní módní značka Emanuela Ungara v sobě ukrývá italský styl a francouzský šarm. Jeho parfémy jsou jednoduše tím nejlepším, co trh s vůněmi může nabídnout. Jeho nabídka je velmi široká. Na své si přijdou obdivovatelé sytých a dlouhotrvajících květinově-kořenitých kompozicí i milovníci svěžích lehkých tónů, které potěší svou nevtíravostí. Parfém Emanuel Ungaro Ungaro patří do první skupiny vůní. Smyslný erotizující koktejl květin a koření se ukrývá v neméně efektním flakónu. Chcete-li sexy tajemný nádech orientu, nic vás neuspokojí tak, jako vůně Ungaro!

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Emanuel Ungaro

Hlava ananas, karambola, sicilský citron

Srdce frézie, orchidej, plumérie, růže

Základ pižmo, santalové dřevo

Objem 90ml

Varianty

Emanuel Ungaro Ungaro

90ml - Parfémovaná voda - Tester

Dostupnost: Skladem

863 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek