info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Dunhill Pure

(0 hodnocení)

od 902 Kč

Toaletní voda Dunhill Pure je pánský parfém navržený renomovanou anglickou módní značkou Dunhill. Tato firma je známá tím, že se soustředí zvláště na pánskou část populace a všechny její výrobky jsou k tomu uzpůsobeny. Jsou vytvořeny tak, aby posilovaly mužnost a sílu jejich majitele. Nejinak je tomu i u parfému Pure, který byl uveden na trh roku 2006 jako zmodernizovaná, odlehčená verze původního Dunhill for Men. Vůně parfému Pure dělá svému jménu čest a lze ji opravdu označit za zvonivě čistou. Její specifikum je její sofistikovaná jemnost. Vůně není nikterak výrazná, ale umí působit přesně tam, kde je jí zapotřebí. Neúnavně plní svoji funkci jakoby mimo dosah receptorů, čímž se její účinnost jedině násobí, protože jakékoliv jinotaje a tajemství lidstvo přitahují více než cokoliv jiného. A když se s touto podmanivostí skloubí ještě chladivá svěžest, jsou úspěch a obliba zaručeny. Parfémy Dunhill se hodí jak pro život businessu, tak pro svět nočních ulic, takže jejich nošení není ničím omezeno. Vonný akord toaletní vody Pure se rozvíjí z jemných kořeněných tónů bílého pepře a kardamomu, které rozjasňuje a prosvěcuje svěží aroma lotosových lístků. Ty plynule střídají neodolatelné vůně vodních květů a transcendentního pačuli. Základ potom tvoří orientální vůně cedrového dřeva, ambry a afrodiziakálně působícího pižma. Celkově je vůně zkomponována tak, aby podtrhovala mužnost a sex-appeal svého nositele. Moderní flakon parfému je již klasikou. Jeho elegantní tvar je inspirován tvarem speciálních hodinek Dunhill d-typu. Stejně jako ony je tedy i tato toaletní voda jasným znakem pravého gentlemana.


Co je tester?
Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší.
Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Zobrazit více

Pánská vůně

Výrobce Dunhill

Hlava pepř, kardamom, lotos

Srdce pačuli, vodní květ

Základ ambra, cedr, pižmo

Objem 75ml

Varianty

Dunhill Pure

75ml - Toaletní voda - Tester

Dostupnost: Skladem

902 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek