info@nejlevnejsiparfem.cz

+421911 52 55 66

BLOG

Christian Dior J'adore Infinissime

(0 hodnocení)

od 2 200 Kč

Kytice J´adore se rozvine a obklopí Vás do nové smyslné vůně Eau de parfum Infinissime. Nekonečná exploze květin: růže stolistá, sambický jasmín, ylang-ylang a tuberóza z Grasse jsou protkány akcenty krémového santalového dřeva. Povědomá, ale přesto překvapivá vůně, je jako smyslná sestra slunečné J´adore Eau de parfum, tato vůně se promění v nekonečno „infinissime“, stejně jako její nekonečná stopa.

„J´adore Eau de parfum Infinissime má unikátní kouzlo, které jí dodává tuberóza z Grasse. Zahrnutím této květiny do J´adore jsem vytvořil romantické střetnutí: jakoby J´adore sváděl tuberózu, podmanil si ji a ukázal jí světlo. Je to bezprostřední známka silné a sebevědomé ženskosti.“ François Demachy, parfumér značky Dior, rozšířil kytici J´adore o obklopující tóny horečné smyslnosti s tóny santalového dřeva.

Bujné a sexuální tóny růže stolisté se mísí s tóny sambického jasmínu a konvalinky. J´adore Infinissime je jemná a zářivá, díky ylang-ylang získává svou bezprostřední květinovou vůni. Vůně je osvěžena tóny bergamotu a šťavnatého červeného pomeranče. Společně se všemi uvedenými tóny se nese tón obklopujícího santalového dřeva, který J´adore dodává novou sexy a smyslnou tvář.

Náhrdelník lahvičky J´adore byl upraven tak, aby zobrazoval novou Infinissime Eau de parfum. Jeden řetízek po druhém vytváří ikonický Massai náhrdelník, řetízky jsou uvolněné a kloužou po lahvičce stejně smyslně, jako by smyslně klouzal po dekoltu ženy.

Tóny: tuberóza z Grasse, červený pomeranč, bergamot, růže stolistá, sambický jasmín, ylang-ylang, a santalové dřevo.

Zobrazit více

Dámská vůně

Výrobce Christian Dior

Hlava krvavý pomeranč, bergamot

Srdce jasmín pravý (arabský), růže stolistá, ylang-ylang, tuberóza

Základ santalové dřevo

Objem 100ml

Varianty

Christian Dior J'adore Infinissime

100ml - Parfémovaná voda - Tester

Dostupnost: Skladem

2 200 Kč


Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


Komentáře můžou přidávat jen registrovaní uživatelé.


Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek